Opinió

Sortir a les fotos de les finals

No serveix de res queixar-se. L'únic remei és créixer en la parcel·la esportiva

El tècnic de l'Espanyol, en la prèvia del partit contra el Granada va abordar la poca visibilitat que té el club en els mitjans de comunicació. Quique Sánchez Flores ho va fer assegurant que l'Espanyol no té ni l'atenció bàsica d'un club amb 116 anys d'història i que treballa perquè es tingui una altra visió d'aquest equip.

Coincideixo parcialment amb l'entrenador. No et faran més cas per molt que et queixis, l'únic remei al que molts consideren un greuge serà posicionar-se esportivament més amunt cada temporada. Anar creixent sostingudament. Col·locar l'equip a Europa cada temporada i arribar a finals. Això no passarà en un o dos anys, però si se segueixen fent bé les coses, a mitjà termini s'anirà captant l'atenció d'aquells que només miren cap a una banda. Alguns s'ho pensaran i els mitjans de comunicació es veuran abocats a repartir el seu espai, de manera que cada segon guanyat a ràdio i televisió serà un avenç i cada línia esgarrapada als diaris serà un millor posicionament.

Si l'evolució esportiva funciona com cal, si un cop eliminat el deute els resultats milloren, la massa social creixerà, es fidelitzaran els que ja estan amb el club i tothom, fins i tot els més haters, veuran el club amb uns altres ulls. Aquesta setmana, més d'un company molt culer confessava que va fer un bot d'alegria amb el gol de Jônathas a Glasgow.

És l'única solució. No serveix de res queixar-se de la poca presència en els mitjans, de l'ombra que fa el Barça o de la falta de sensibilitat de determinades institucions envers el simbolisme de l'Espanyol. L'únic remei és créixer en la parcel·la esportiva.

De fet, el creixement esportiu de l'Atlético de Madrid en les darreres temporades ha anat acompanyat d'un millor posicionament mediàtic i de reconeixement general. Sense títols i sense finals estatals i europees, la seva presència hauria estat molt menor. Cal tornar a sortir a les fotos de les finals.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)