Editorial

L’EDITORIAL

Una temporada que ha estat quasi perfecta

En les competicions Asobal, el Barça encadena 158 victòries i ho ha guanyat tot les quatre últimes temporades

L’equip d’handbol del Barça va tancar diumenge una temporada quasi perfecta amb la victòria en la final de la copa. Un títol, el cinquè de la temporada, que s’afegia als de la supercopa Asobal (setembre), la supercopa de Catalunya (octubre), la copa Asobal (desembre) i la lliga Asobal (abril) aconseguits anteriorment. Només la derrota en les semifinals de la final a quatre de la lliga de campions de Colònia ha impedit a l’equip de Xavi Pascual fer el ple de títols. Una fita que hauria estat un èxit descomunal per a un equip en ple procés de rejoveniment, amb un grapat de joves que han demostrat que estan preparats per agafar responsabilitats.

El capità de l’equip, Víctor Tomàs, ho explica en l’entrevista que publiquem en aquesta edició. L’equip va fer una primera fase de la lliga de campions extraordinària, potser per sobre de les seves possibilitats, i per això l’eliminació contra el Vardar va doldre. Però es va tornar a Colònia, després d’un any d’absència.

En les competicions Asobal, el Barça encadena 158 victòries seguides –121 en la lliga– i ha guanyat tots els títols en les quatre últimes temporades. El potencial del Barça és molt superior al dels seus rivals de l’Asobal, però que guanyi tots els partits, fins i tot quan són intranscendents, deixa ben clar la fam que tenen els components de l’equip i fa que el futur de la secció es vegi amb molt d’optimisme.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)