Editorial

L’EDITORIAL

Un tancament de mercat més tranquil

Igual que en el cas dels blaugrana, no es pot dir que l’Espanyol i el Girona hagin complert al cent per cent els seus objectius

L’Espanyol i el Girona van viure un tancament de mercat molt més tranquil que el Barça, tot i que igual que en el cas dels culers no es pot dir que hagin aconseguit al cent per cent els seus objectius. L’Espanyol ha fet vuit fitxatges –entre els quals Piatti i Diego López, que estaven cedits i ara l’Espanyol els té en propietat–, però s’ha quedat força lluny de complir el discurs inicial de potenciar l’equip en totes les línies i fer un important salt al davant. De fitxatges il·lusionats, de primeres opcions, n’hi ha hagut més aviat pocs i els últims moviments han estat el retorn de tres homes del planter –Dídac Vila, Sergi Darder i Sergio Sánchez– que havien marxat a triomfar fora de casa. Quique Sánchez Flores no ha amagat durant la pretemporada el seu disgust per la situació.

El Girona ha acabat fitxant catorze jugadors –un menys dels que volia– i també ha hagut de renunciar a diverses primeres opcions. La relació amb el Manchester City ha condicionat, per bé i per malament, el Girona, que ha pogut fer una bona plantilla, però al mateix ha hagut d’estar pendent dels jugadors que li cedia el City per completar-la. I amb l’afegit que aquest suport ha fet que algun club hagi demanat més del que hauria requerit en unes altres condicions. En tot cas, el Girona ha demostrat en l’inici de lliga que manté les seves senyes d’identitat, i amb un onze amb molts dels homes que van aconseguir l’ascens.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)