Editorial

L’EDITORIAL

Aferrats als gols de Messi a i l’estil d’Iniesta

De l’argentí ja s’ha dit tot, però el migcampista continua excel·lint al mig del camp i reclamant amb el seu joc la renovació

Probablement tothom parlarà, i amb justícia, de Leo Messi, però tan important va ser la seva determinació i punteria com la pausa i el talent que va exhibir, una vegada més, Iniesta al mig del camp. Probablement, el de Fuentealbilla és, juntament amb Busquets, l’últim gran referent del Barça que va enlluernar el món pel seu joc, no només pels seus resultats. Sense fer una exhibició ni necessitar-la, Iniesta es va reivindicar com un jugador insubstituïble. Totes les jugades de pressió que va fer la Juventus sobre ell van ser inútils. Va fintar, va treure la pilota, va girar sobre ell mateix –com feia Xavi– i va canviar el joc com cap altre jugador de la plantilla –i molt pocs al món– ho poden fer. El debat sobre la seva renovació és pertinent, però en els grans i els petits duels, Iniesta encara marca la diferència. Per no parlar, és clar, del seu vincle emocional amb l’afició i del fet que és un dels millors jugadors que ha format la Masia en tota la història. El millor Barça de la història no s’entendria sense ell i, probablement, Messi tampoc seria tan exuberant sense un migcampista amb aquesta visió al seu costat. No només depèn del Barça i de l’afició que el jugador continuï oferint grans nits de futbol com la d’ahir. Ell també hi ha de dir la seva, però que ningú al club cometi l’error de deixar-lo marxar per una qüestió econòmica. Pel que ha estat i pel que és, Iniesta no té preu. Des d’aquí, el tornem a reivindicar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)