Editorial

L’EDITORIAL

El gust i les ganes per Coutinho

Coutinho és un gran reforç per a la plantilla d’Ernesto Valverde, que farà un important salt de qualitat

El Barça ja té el jugador que més ha perseguit en els últims mesos. Philippe Coutinho vestirà la samarreta del Barça fins al 30 de juny del 2023 després que el club català tanqués el fitxatge amb el Liverpool. Un acord del qual ahir no es van donar xifres oficials, però que estarà al voltant dels 160 milions d’euros –120 milions fixos i 40 de variables– que converteixen Coutinho en el fitxatge més car de la història del Barça. El brasiler tindrà una clàusula de rescissió de 400 milions.

Coutinho és un gran reforç per a la plantilla d’Ernesto Valverde, que farà un important salt de qualitat amb el brasiler. Tothom tenia clar que el Barça s’havia de reforçar, tot i la gran primera volta de la lliga que està fent, tant en clau de present com de futur i pensant, sobretot, en Europa. Coutinho no podrà jugar la Champions, però la seva presència hauria d’alliberar Iniesta d’esforços innecessaris en la lliga.

Si parlem de diners, ja és una altra història. El mercat està com està i el Barça ha acabat pagant el gust i les ganes per Coutinho i ja ha superat –i amb escreix– en fitxatges el que va cobrar del PSG per Neymar. Coutinho i Dembélé han costat una milionada. Uns diners, que a l’estiu, deia el Barça que no es podia gastar sense posar en perill el futur del club. Ara que s’han gastat –i en jugadors de present i de futur– estaria bé alguna explicació sobre el que ha canviat de l’estiu ençà.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)