Editorial

L’EDITORIAL

Zidane i el Real Madrid, en situació límit

El madridisme està preocupat amb el que fa l’equip i la paciència de Florentino Pérez s’està posant massa cops a prova

El Real Madrid campió de la Champions i de la lliga i que va abassegar el Barça en la supercopa d’Espanya de la pretemporada és a setze punts dels blaugrana quan només falta una jornada perquè s’acabi la primera volta de la lliga. Els blancs tenen un partit pendent per la disputa del mundial de clubs –que també van guanyar–, però encara que sumessin els tres punts pendents contra el Leganés, la distància respecte al Barça continuaria sent considerable.

El Real Madrid, doncs, té un greu problema, perquè tot i que està viu en totes les competicions, és molt complicat gestionar una situació com la que té ara mateix Zinedine Zidane. El tècnic francès ha aconseguit títols i ara haurà de demostrar que és capaç de gestionar un equip que no juga a res, que no marca gols i que és a una distància sideral del seu gran rival. No hi ha res decidit, és cert, però un mes abans de la duríssima eliminatòria de la Champions contra el PSG, el madridisme està preocupat i la paciència de Florentino Pérez s’està posant massa cops a prova. L’equip no rutlla, les estrelles no apareixen i després de tancar el 2017 amb el 0-3 del clàssic, obrir el 2018 amb un empat a Vigo no és el que esperaven els aficionats blancs. Cristiano continua desaparegut, Benzema tampoc marca, Bale es lesiona tot sovint i ni tan sols arriben els gols salvadors de Sergio Ramos. El Real Madrid ha tocat fons.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)