Editorial

L’EDITORIAL

Una nit de copa que promet emocions

Valverde també va ser molt clar en valorar la competició. No l’ha guanyat mai com a entrenador i ho vol fer

El Barça i l’Espanyol busquen avui un lloc en els quarts de final de la copa. Els blaugrana afronten amb avantatge el partit de tornada contra el Celta al Camp Nou, mentre que els blanc-i-blaus estan obligats a remuntar al camp del Llevant després de perdre a Cornellà-el Prat.

Ernesto Valverde va ser molt clar en la compareixença davant la premsa que va fer ahir. “El millor és sortir a guanyar el partit des de l’inici”, va dir el tècnic, que és conscient que amb un empat a zero estaran en l’eliminatòria següent, però també que amb el 2-2 que el Celta va obtenir al Camp Nou en la lliga fa unes setmanes seria l’equip gallec el que continuaria endavant. Valverde també va ser molt clar en valorar la competició. El Barça encadena tres copes seguides i és el club que n’ha conquerit més en la història, però ell no l’ha guanyat mai com a entrenador i ho vol fer.

També anirà a totes l’Espanyol, obligat a guanyar marcant un mínim de dos gols al camp del Llevant si vol sobreviure. L’1-2 de l’anada en una nit negra pesa molt, però la victòria per la mínima a Màlaga ha rearmat moralment l’equip, que haurà d’afinar molt la punteria si vol eliminar el Llevant. La remuntada és possible, però l’Espanyol haurà de jugar amb intel·ligència i fer un partit quasi perfecte si vol arribar als quarts de final. La copa és una competició que il·lusiona, i molt, el club i els aficionats espanyolistes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)