Editorial

L'EDITORIAL

La defensa, el punt dèbil de l'Espanyol

L'Espanyol
ha tancat
el mercat estival
de fitxatges amb onze incorporacions i vint baixes

L'últim dia del mercat de fitxatges va ser d'autèntica bogeria a l'Espanyol, amb tres nous fitxatges i tres adéus que van tancar un estiu que ha sacsejat molt la plantilla espanyolista. El nou projecte de Chen Yansheng necessitava fer molts canvis respecte a l'equip de la temporada passada i la injecció econòmica que el nou propietari de l'Espanyol ha fet al club li ha permès moure's en el mercat com no ho havia pogut fer en les últimes temporades. Amb els sis moviments que hi va haver dimecres, l'Espanyol tanca el període de fitxatges amb onze incorporacions i vint baixes. Una autèntica revolució en un equip que aspira a molt aquesta temporada.

No hi ha dubte que la plantilla de l'Espanyol ha augmentat la seva qualitat general respecte a la temporada 2015/16, però també sembla clar que la línia més dèbil és la que ja va patir més el curs passat: la defensa. Els 74 gols que l'equip va encaixar la temporada passada i els 8 que ha rebut en els dos partits disputats d'aquesta pesen molt, i l'estructura d'equip de què disposa ara Quique Sánchez Flores, amb tres centrals purs i un únic lateral dret, genera dubtes sobre què pot passar al darrere, tot i que s'hagin fitxat dos porters de molta experiència. Perquè al mig del camp i al davant, els blanc-i-blaus s'han reforçat bé, com ha quedat demostrat en els dos partits de lliga que s'han jugat fins ara.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)