Editorial

L'EDITORIAL

I el ‘virus FIFA' acaba afectant Messi

Messi es va forçar per tornar amb l'‘albiceleste'. I aquestes ganes de tornar li han acabat jugant una mala passada

Leo Messi tornarà abans d'hora del seu viatge a l'Amèrica del Sud per jugar els partits de la selecció argentina en la fase de classificació per al mundial del 2018. L'astre blaugrana es va ressentir de les molèsties al pubis amb què ja va viatjar cap a l'Argentina, durant el partit que la seva selecció va guanyar l'Uruguai, amb un gol seu, i no anirà cap a Veneçuela a jugar el següent partit.

Messi, que havia renunciat a jugar amb la selecció argentina després de perdre la final de la copa Amèrica del centenari, tenia moltes ganes de tancar la ferida que s'havia obert amb la seva renúncia i es va forçar per tornar a posar-se la samarreta albiceleste. I aquestes ganes de tornar a la seva selecció li han acabat jugant una mala passada. Al final del partit contra l'Uruguai Messi va reconèixer que li feia mal el pubis. El seleccionador argentí es va afanyar a dir que no forçaria la seva estrella i, hores després, es va fer oficial que Messi deixava la concentració de la selecció argentina i tornava cap a Barcelona.

El virus FIFA, doncs, port tornar a passar factura al Barça. Caldrà veure ara com evoluciona Messi de les seves molèsties i si podrà estar a disposició de Luis Enrique en la represa de la lliga i l'inici de la fase de grups de la lliga de campions. André Gomes també tornarà abans d'hora de la concentració amb la selecció de Portugal.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)