Editorial

L'EDITORIAL

Una sanció i una reflexió per fer

Estaria bé que tots plegats reflexionéssim sobre el que diem quan les coses afecten
uns i altres
i com les canviem, en
un i altre cas

El Real Madrid i l'Atlético de Madrid, tal com li va passar al Barça fa dos anys, s'hauran de passar dues finestres de fitxatges sense poder inscriure cap jugador. Si una resolució favorable del TAS al recurs que tots dos clubs han anunciat no ho impedeix, això vol dir que ni el Madrid ni l'Atlético podran fer debutar cap nou jugador fins al gener del 2018. Fitxar poden fitxar, igual que va fer el Barça al seu moment, però els nous jugadors s'hauran de limitar a entrenar-se.

La FIFA va ratificar ahir la sanció que havia imposat als dos equips madrilenys el gener passat per haver infringit

la seva normativa sobre traspassos internacionals de menors.

Quan el Barça va ser sancionat, Josep Maria Bartomeu va parlar d'una mà negra, que tothom va relacionar amb el Real Madrid, que al final també ha acabat sancionat.

Ni llavors ni ara, ni el Barça ni els dos clubs de Madrid trafiquen amb menors d'edat, però també és igual de clar que la seva política de futbol de formació topa amb la normativa de la FIFA. Ara que la sanció al club de Florentino Pérez, i al d'Enrique Cerezo, s'ha ratificat, estaria bé que tots plegats reflexionéssim sobre el que diem quan les coses afecten uns o altres i com les canviem, com la nit i el dia, en un i altre cas. Més encara quan els clubs afectats han actuat en aquests casos d'una manera molt similar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)