Editorial

L'EDITORIAL

La lliga d'hoquei que més es veurà

Amb l'OK Lliga d'aquest curs, amb tretze equips catalans
dels setze participants, comença
una nova era
per a l'hoquei

L'OK Lliga 2016/17 serà la que tindrà la major visibilitat de la història de la divisió d'honor d'hoquei sobre patins, que enguany arriba a la 47a edició. Cada jornada es podrà veure els dissabtes al migdia un partit en directe a través de La Xarxa i tots els partits de cada jornada, vuit, es podran seguir en streaming a través d'OK Lliga TV gràcies a l'acord entre la Federació Espanyola de Patinatge, l'Associació de Clubs d'Hoquei Sobre Patins i l'empresa del sector StreamAMG.

Per tant, a part d'anar a la pista a veure i animar els seus equips, els aficionats a l'hoquei sobre patins també els podran seguir quan juguin fora de casa. A partir d'ara, no hi haurà excusa per no seguir l'OK Lliga, en què juguen bona part dels millors equips del món. Ahir, en l'acte de presentació de la lliga, que es va fer a Lleida, el president de la federació espanyola, Carmelo Paniagua, no es va estar de repetir que l'OK Lliga és la millor lliga del món. Segurament té raó per la quantitat i la qualitat dels equips, encara que hi hagi un bon grapat de jugadors catalans de gran nivell jugant a Portugal o Itàlia, i encara que la temporada passada els dos títols europeus de clubs els guanyessin equips de Portugal.

Amb l'OK Lliga d'aquest curs, amb tretze equips catalans dels setze participants, comença una nova era per a l'hoquei sobre patins que cal saber aprofitar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)