Editorial

L'EDITORIAL

Tornar a jugar sense Messi, un any després

I quan es pensa en quins jugadors han de fer aquest pas endavant, apareixen
els noms
de Neymar i
Luis Suárez

La lesió muscular que es va fer Leo Messi contra l'Atlético de Madrid el mantindrà fora de l'equip, com a mínim durant tres setmanes, en les quals el Barça jugarà tres partits, dos de lliga i un de la lliga de campions. Sense el seu líder, caldrà veure quina és la reacció de l'equip en aquests propers enfrontaments. Serà, doncs, l'hora que altres jugadors facin un pas endavant, com va dir ahir mateix Iniesta, per mantenir l'equip a dalt de tot. I quan es pensa en quins jugadors han de fer aquest pas endavant, apareixen els noms de Neymar i Luis Suárez.

No hem d'anar gaire lluny en el temps per recordar que el brasiler i l'uruguaià són capaços de fer aquest paper que ara se'ls demana. Tot just fa un any, Messi es va lesionar en un partit de lliga i va estar quasi dos mesos sense jugar. En aquells deu partits que el Barça va estar sense la seva estrella indiscutible, l'equip va ser capaç d'aconseguir vuit victòries i entre Neymar i Luis Suárez van fer vint gols.

Per què no es pot repetir la història? A més, aquesta temporada el Barça té més jugadors per afrontar, col·lectivament, la baixa de Messi. Luis Enrique torna a tenir el repte de fer funcionar l'equip sense la seva gran estrella, i els jugadors, una nova gran ocasió per reivindicar-se i mostrar el seu nivell. L'empat contra l'Atlético és passat. Ara comença una nova història.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)