Editorial

L'EDITORIAL

Neymar, aliè als tribunals, fa un pas endavant

L'endemà que l'Audiencia Nacional va reobrir el seu cas el jugador va demostrar que això no l'afecta quan té una pilota als peus

La golejada d'ahir a El Molinón no serà un partit per recordar perquè el resultat és enganyós i l'equip de Luis Enrique va fer un joc irregular, amb moments de lucidesa i d'altres de veure-les venir. Ara bé, una cosa va quedar clara. Com ja va passar la temporada passada amb la lesió de Messi el brasiler Neymar va fer els seus millors minuts de la temporada. L'endemà que l'Audiencia Nacional va reobrir el seu cas i el va tornar a posar tant a ell com al club en el punt de mira, el jugador va demostrar que els problemes extraesportius no l'afecten quan té una pilota als peus i un partit per guanyar. Sense Messi, a més, juga més alliberat, tant per buscar les seves pròpies accions com per assistir els companys.

Però no va ser Neymar l'únic protagonista del partit. Els actors secundaris semblen finalment disposats a reclamar el rol de protagonistes i a fer-se valer en la política de rotacions que ha imposat Luis Enrique. De Sergi Roberto ja no sorprèn pràcticament res, però l'aparició cada vegada més constant de Rafinha, Turan, Gomes i fins i tot de Digne és un factor clau si l'equip vol arribar al final de temporada en condicions físiques d'aspirar a guanyar tots els títols. Que Suárez, Busquets, Iniesta i Mascherano descansessin uns minuts o tot el partit no és un detall irrellevant. Les rotacions tenen el seu risc però en el futbol modern són necessàries.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)