Editorial

L'EDITORIAL

L'Espanyol, del somni al malson

I, a més,
l'equip està mostrant alguns dels mals de la temporada passada,
com la fragilitat defensiva

En zona de descens després de sis jornades de lliga, amb només una victòria, el nou Espanyol de Cheng i de Quique Sánchez Flores no està responent a les expectatives que es van generar quan el magnat xinès va agafar totalment les regnes del club i va posar en mans del tècnic madrileny el destí del seu autèntic primer projecte. L'Espanyol va fer un bon grapat de fitxatges durant l'estiu, fent quasi taula rasa amb el que havia estat l'equip la temporada passada. Unes incorporacions que van il·lusionar els aficionats periquitos amb la possibilitat que la temporada 2016/17 seria la del rellançament de l'entitat cap al lloc que li correspon.

Després de sis jornades, però, tots aquells somnis s'estan convertint en malsons. És veritat que el campionat tot just acaba de començar i que res està escrit, però un element molt important en el nou projecte espanyolista era la confiança que despertés en els seus aficionats, que els periquitos omplissin el camp i que la massa social augmentés. I perquè això passi calen resultats, uns resultats que no arriben. I, a més, l'equip està mostrant alguns dels mals de la temporada passada, com la fragilitat defensiva. Amb 14 gos encaixats, l'Espanyol ja és, juntament amb l'Sporting, l'equip més golejat. I això que entre els fitxatges hi ha dos porters amb experiència. Nou gols marcats en sis partits és una bona xifra, però el llast continua estant al darrere.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)