Editorial

L'EDITORIAL

Tot per trencar l'hegemonia blanca

Rice és un jugador dels que deixa empremta. El Barça arriba just a l'inici, però els millors moments de joc enamoren

Arrenca la Lliga Endesa amb el Barça, el Joventut, el Manresa i l'Andorra a la línia de sortida. Tots els focus assenyalen l'equip blaugrana, amb nova direcció tècnica –pista i despatx– i un nou jugador dels que marquen un equip i poden marcar una lliga: Tyrese Rice. Tot, per posar fi a l'hegemonia del Madrid. No durant la temporada –ja se'l va guanyant–, sinó quan es juguen els quartos, en la copa i en la final. Tres lligues seguides dels blancs, a més d'un fet insòlit en el bàsquet en colors, seria una ratxa de mal pair.

El Barça no ha escatimat esforços –a més de Rice ha portat Koponen, Claver i el tècnic Bartzokas– i ha pagat traspàs per tots ells. Però s'hi va posar tard i, com a conseqüència, va perdre algunes oportunitats i arriba just de preparació a l'octubre, però en els moments bons el seu joc enganxa i convenç. El Madrid no ha badat i s'ha reforçat bé, però fa l'efecte que la marxa de Sergio Rodríguez li pot fer més mal que la de Satoransky en el Barça.

L'Andorra, en el tercer any a l'ACB, està obligat a fer el que ja s'esperava l'any passat i que finalment no va ser: lluitar per jugar el play-off fins a l'últim moment. No serà aquest l'objectiu del Joventut i el Manresa, tots dos abocats a lluitar per la permanència, amb els verd-i-negres encetant un nou projecte amb més inseguretats –fins ara– que no pas al Nou Congost.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)