Errades, apatia i al final només amor propi

Hi ha moltes coses per reflexionar i per fer autocrítica durant l'aturada
pels partits
de les seleccions

El Barça va sortir a jugar anit a Balaídos sabent que el Real Madrid havia tornat a empatar, aquest cop contra l'Eibar, i que si guanyava el Celta, es posaria líder. El Barça, a més, tenia ben present que la temporada passada havia perdut per 4-1 en aquest mateix camp. L'inici del partit va ser prometedor, però quan el Celta va fer l'1-0 la confiança del Barça va caure en picat. Dos gols encaixats en dos minuts, el tercer de Mathieu en pròpia porta, van enfonsar el Barça. Els canvis de Luis Enrique no havien funcionat i el lideratge s'allunyava.

La sortida d'Iniesta en la segona part va canviar les coses. El Barça, com a mínim, hi va posar cor i amb Iniesta i Piqué, que acabaria fent dos gols, va poder somiar durant alguns minuts que encara podria treure quelcom de positiu de Vigo. Perquè amb el 3-2 el Celta va tenir por i el Barça va acaronar l'empat. L'errada de Ter Stegen, en un acte quasi suïcida de suficiència, va semblar que era un cop mortal. El 4-2 acabaria sent irremuntable, però no perquè el Barça no tingués ocasions per fer-ho, sinó perquè no les va saber transformar. El Barça va perdre per les seves errades, en totes les línies, especialment en la defensa, tot i que tampoc els seus atacs van estar bé i el mig de camp, fins que no va entrar Iniesta, va naufragar. Hi ha moltes coses per reflexionar i per fer autocrítica durant l'aturada de les seleccions.