Editorial

L'EDITORIAL

Més equips, més partits, i els futbolistes?

Sembla que Gianni Infantino no recordi que els jugadors són dels clubs i que aquests també tenen les seves competicions

El president de la FIFA, Gianni Infantino, s'està rumiant si planteja la celebració d'una copa del món de seleccions amb 40 o 48 equips. D'aquesta manera hi hauria més llocs per a seleccions de més continents, però també més vots pensant ja en una futura reelecció, més partits en les fases de classificació, més partits en les fases finals, i sobretot, més diners. Si aquesta desaforada proposta no impliqués que tots aquests partits els han de jugar els futbolistes, és a dir, persones, seria una bona proposta per fomentar el futbol arreu del món.

Però a futbol, encara, hi juguen futbolistes. I tenen uns límits físics. Sembla que Infantino no recordi que els jugadors són dels clubs i que aquests també tenen les seves competicions, les que donen sentit a tot plegat. Competicions com la lliga espanyola, en què també es demostra que Infantino no es queda sol a l'hora de fer despropòsits. Quan acabi aquesta tanda de partits de seleccions, la lliga es reprèn en divendres. Com en la primera aturada. I igual que llavors, l'Espanyol estrena la jornada, fora de casa, sense temps per recuperar bé els jugadors. A l'Espanyol es queixen, amb raó, mentre Infantino fa la volta al món i Javier Tebas –i no només ell– proclama que la lliga espanyola de futbol és la millor del món. L'espectacle ha de continuar. Sembla que no importi a ningú què passa amb els jugadors.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)