Editorial

L'EDITORIAL

Márquez aprèn la lliçó i torna a ser campió

Vint-i-tres anys i
ja ha guanyat cinc títols mundials de motociclisme, tres en la categoria reina

Vint-i-tres anys i ja ha guanyat cinc títols mundials de motociclisme, tres en la categoria reina. Marc Márquez continua superant tots els rècords de precocitat en el motociclisme de velocitat i va pel camí de ser un dels més grans. Ja fa algunes setmanes que tothom tenia força clar que el títol mundial de Moto GP d'aquesta temporada seria per al pilot de Cervera. El que ningú s'esperava, ni tan sols el mateix interessat, era que el desenllaç es produiria en la primera pilota de campionat que hi hagués. Però va ser així. Les caigudes de Rossi i Lorenzo a Motegi i la victòria de Márquez fan que el títol ja estigui a les mans del català.

Un títol que l'ha guanyat competint com un veterà. Márquez va aprendre la lliçó del 2015 i té clar que els campionats s'aconsegueixen guanyant curses però també no fallant mai, no cometent errades. I Márquez s'ha doctorat en aquest aspecte aquesta temporada. No ha fet cap zero i fins i tot els tres punts que va aconseguir en el GP de França després d'haver caigut són els que permeten que ara mateix ja sigui el campió. Sense tenir la millor moto i després d'una pretemporada plena de dubtes, Márquez ha estat sempre a dalt de tot del campionat, salvant tots els problemes que se li han presentat, treballant com si fos un debutant i aprofitant al màxim el material que Honda li ha anat facilitant. I el premi va arribar a Motegi amb un nou títol que fa més gran la llegenda del pilot de Cervera.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)