Editorial

L'EDITORIAL

Márquez, Ogier i Sagan, en un gran diumenge

Sembla que els astres van decidir que el 16 d'octubre del 2016
havia de ser un d'aquells grans dies
en la història de l'esport

Marc Márquez va acaparar tota la nostra atenció esportiva diumenge amb la seva coronació com a nou campió del món de motociclisme de velocitat en la categoria reina. El triomf de Márquez al Japó i la resolució del mundial de Moto GP va coincidir en el temps amb el desenllaç de dos grans campionats del món més: el de ral·lis i el de ciclisme per a professionals. I els dos esportistes que es van emportar el títol són, com a mínim, i sense voler fer comparacions, tan grans com Márquez en les seves especialitats: Sébastien Ogier i Peter Sagan.

El francès va guanyar el ral·li Catalunya-Costa Daurada a Salou i ja encadena quatre títols i 37 victòries en el mundial de ral·lis des que va debutar el 2008. L'eslovac és el primer que revalida el títol mundial des del 2007 en una temporada en què ha brillat en el Tour, en les clàssiques i ha estat campió mundial i europeu, a més d'atrevir-se amb la BTT en els Jocs de Rio de Janeiro. Sagan no guanyarà mai el Tour, però és un dels grans del ciclisme mundial.

Márquez, Ogier i Sagan. Sembla que els astres van decidir que el 16 d'octubre del 2016 havia de ser un d'aquells grans dies en la història de l'esport mundial. El calendari havia determinat que el campió mundial de ciclisme s'havia de decidir diumenge. Els de Moto GP i ral·lis, no necessàriament. I va ser així. Tres campions, tres grans estrelles. Un gran dia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)