Editorial

L'EDITORIAL

I Purito, al final, continua pedalant

Com va dir ahir el mateix Purito en les xarxes socials, li ha estat impossible renunciar a seguir un any més

Joaquim Rodríguez continuarà corrent una temporada més. El ciclista de Parets del Vallès va acabar la prova en ruta dels Jocs Olímpics de Rio, en què va estar lluitant per guanyar una medalla, convençut que era l'última vegada que participava en una cursa professional. Encara quedava molta temporada, però feia molt de temps que havia anunciat que després dels Jocs ho deixaria. Després, el seu equip, el Katuixa li va fer saber que no ho podia deixar, que havia de fer algunes curses més i, al mateix temps, li van començar a arribar ofertes d'altres equips per seguir un any més. Al final, entre una cosa i una altra, tindrem Purito un any més a les carreteres. Com va dir ahir el mateix Purito en les xarxes socials, li ha estat impossible renunciar a seguir un any més.

En un equip, el Bahrain Merida, amb Vincenzo Nibali de cap de files, Purito no tindrà la responsabilitat que tenia a l'equip rus i es podrà dedicar a objectius més selectius. El corredor català té 37 anys i sembla evident que ja no lluitarà per la general d'una gran cursa, però encara pot fer molta feina en curses d'un dia, en voltes d'una setmana o seleccionant etapes en les grans voltes, si és que el seu equip hi participa.

En tot cas, és una bona notícia que el millor ciclista català dels últims anys continuï en el pilot. Purito i David de la Cruz ens poden donar moltes alegries el 2017.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)