Editorial

L'EDITORIAL

L'hora de la resposta dels jugadors

Una tercera lliga i un setè premi al joc net seguits serien una bona resposta a tots els atacs rebuts aquests dies

Torna el futbol al Camp Nou set dies després dels fets de Mestalla. El Barça rep el Granada just abans de visitar el Manchester City en la lliga de campions en un partit d'aquells que s'acostumen a anomenar partits trampa, que és quan es combina la teòrica feblesa del rival i la proximitat d'una gran cita europea que pot distreure els jugadors. Luis Enrique, a més, té moltes baixes i haurà de gestionar molt bé els seus recursos en aquests dos partits en quatre dies.

El partit d'avui contra el Granada, però, té un punt extra d'interès per tot el que ha passat aquesta setmana després del matx de Mestalla. El comportament dels jugadors del Barça ha estat qüestionat des de diversos sectors –mitjans, Javier Tebas, comitè de competició–, i ells segur que voldran deixar les coses ben clares i demostrar a tothom que el que millor fan, com pocs més arreu del món, és jugar a futbol. Luis Enrique, a més, es va encarregar ahir de recordar quin és l'equip que fa sis temporades seguides que guanya el premi al joc net de la lliga: el Barça.

El Barça ha de continuar plantant cara a Tebas i als madridistes membres del comitè de competició, i els seus jugadors han de continuar guanyant partits. Seran dues lluites molt dures i només una és a les seves mans. Una tercera lliga i un setè premi al joc net seguits serien una bona resposta a tots els atacs rebuts aquests dies.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)