Editorial

L'EDITORIAL

L'handbol blaugrana fa el centenar

El rècord té una gran importància perquè demostra la fortalesa mental i la capacitat de competir de l'equip

Cent victòries consecutives en un campionat de lliga. Això és el que el Barça va aconseguir ahir a la pista del Sinfín de Santander en la novena jornada de la lliga Asobal 2016/17. L'últim partit que l'equip blaugrana va perdre en la lliga va ser el 18 de maig del 2013, en la penúltima jornada del campionat d'aquella temporada, quan ja s'havia assegurat el títol i tenia la vista posada en la final a quatre de la lliga de campions. Són 100 victòries seguides en la lliga Asobal que pugen fins a les 132 si hi afegim la resta de competicions contra equips de l'Asobal –copa, copa Asobal, supercopa Asobal i supercopa de Catalunya.

Malgrat la falta de rivals de qualitat que es troba el Barça en la lliga Asobal, el rècord té una gran importància, perquè demostra la fortalesa mental i la capacitat de competir de l'equip de Xavi Pascual, que vol guanyar sempre. Ahir a Santander no ho va tenir gens fàcil per vèncer. Com tampoc fa unes jornades a la pista del cuer, el Benidorm, on va anar perdent fins al minut 46. La veritable lluita del Barça és a Europa, però els blaugrana tenen clar que s'han d'exigir el màxim en cada partit si volen ser competitius en la màxima competició. El Barça no necessita guanyar els 30 partits per ser campió de la lliga Asobal, però si pot ho farà. En una temporada tan dura com aquesta, el rècord es pot trencar qualsevol dia, però, mentrestant, van fent història.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)