Editorial

L'EDITORIAL

La classificació com a gran objectiu

Si el Manchester City va pressionar com ho va fer al Camp Nou, ja ens podem imaginar què farà en el partit d'avui

El Barça juga avui al camp del Manchester City amb l'objectiu de certificar la classificació per als vuitens de final de la lliga de campions quan encara falten dos partits per acabar la lligueta. Un empat li donaria la classificació i una victòria, combinada amb un empat en l'altre partit del grup, la classificació i el primer lloc del grup. Si el Barça aconsegueix l'objectiu, podrà regular l'esforç dels jugadors en els dos últims partits, un fet gens menyspreable, vist com està de carregat el calendari i les lesions que tenen alguns jugadors clau. Si el Barça perd, tot continuarà a les seves mans però caldrà seguir anant al màxim en la Champions.

Malgrat el 4-0 de l'anterior jornada al Camp Nou, el partit d'avui a l'Etihad serà molt i molt complicat. El Barça ha guanyat les dues vegades (2013/14 i 2014/15) que ha jugat al camp del City, però el seu rival és ara un altre equip. Luis Enrique i Guardiola van deixar clar ahir que aniran a totes i que esperen que el rival li posi moltes dificultats en el partit. Guardiola va afirmar que per a ells el partit és una final i que una derrota els complicaria molt el futur. Si el Manchester City va pressionar com ho va fer al Camp Nou, ja ens podem imaginar què farà avui. Perquè el que també és clar és que, tot i el 4-0 de Barcelona, Guardiola no canviarà la manera de jugar del seu equip i sortirà a guanyar, a disputar la pilota al Barça, perquè necessita, i molt, la victòria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)