Editorial

L'EDITORIAL

Una festa del waterpolo femení català

La final de la supercopa europea d'ahir entre el CN Sabadell Astralpool i La Sirena CN Mataró va ser una festa de l'esport català

El CN Sabadell Astralpool va afegir ahir un nou títol al seu palmarès en una gran final de supercopa d'Europa contra La Sirena CN Mataró (10-9) en què els dos conjunts van demostrar el seu gran nivell. El duel va ser una festa de l'esport català entre el campió de l'Eurolliga i el vencedor de la copa LEN, les dues grans competicions continentals guanyades en una primavera excelsa per al waterpolo del país. Per primera vegada, dos equips catalans i de la lliga estatal es van enfrontar amb la supercopa europea en joc. La final, per tant, constata el gran nivell del waterpolo català femení, que ja va ser la base del títol mundial aconseguit per la selecció espanyola a Barcelona l'any 2013. Una mostra més de la força del nostre esport i dels nostres esportistes més enllà de les nostres fronteres. El títol conquerit pel conjunt vallesà suposa la seva tercera supercopa d'Europa després de les que va aconseguir els anys 2013 i 2014 i arrodoneix un cicle gloriós. El partit, jugat a la Nova Escullera, a més, va estar molt igualat i no es va decidir fins als darrers instants. Tant el CN Sabadell Astralpool com La Sirena CN Mataró viuen en plena fase de reestructuració de les seves plantilles, però van oferir un gran espectacle. El conjunt mataroní, que va posar fi a tres anys d'imbatibilitat del Sabadell en la darrera final de copa, buscava una nova proesa obtenint la seva primera supercopa i va plantar cara al millor equip d'Europa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)