Editorial

L'EDITORIAL

Una derrota que havia d'arribar

La derrota va ser en un dels llocs on el Barça, i qualsevol equip d'Europa, pot perdre: a la pista del poderós PSG

El Barça d'handbol va perdre ahir el primer partit de la temporada. Va ser en un dels llocs on el Barça, i qualsevol equip d'Europa, pot perdre: a la pista del poderós PSG. L'equip francès és un dels grans favorits, per no dir el gran favorit, per guanyar la lliga de campions aquesta temporada. El Barça també està en el grup de favorits per arribar a la final a quatre; per alguna cosa ha guanyat a la pista del Flensburg i contra el Kiel i el Veszprém al Palau Blaugrana, però ahir a París es va poder veure que, a hores d'ara, està un esglaó per sota dels parisencs.

La derrota al Pierre de Coubertin no hauria d'afectar l'equip blaugrana. No s'ha d'oblidar que l'equip de Xavi Pascual té en la força defensiva bona part del seu èxit i ahir va haver de jugar sense dos dels seus pilars en aquest aspecte: Sorhaindo i Jicha. Dos homes clau en l'engranatge defensiu –estaran absents de les pistes unes quantes setmanes– i dos homes menys a l'hora de poder fer rotacions contra un equip tan potent i amb tanta profunditat de banqueta com el PSG.

El Barça va estar dins del partit fins als últims minuts, tot i anar al darrere en el marcador durant tot el partit excepte en els instants inicials. El 33-26 final és un xic excessiu, però també la lògica conseqüència de les inèrcies que un i altre equip tenien en els minuts finals del matx: el PSG tenia clar que guanyava i el Barça, que no hi havia res a fer.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)