Editorial

L'EDITORIAL

I el futbol torna avui al Camp Nou

El d'aquesta tarda és el primer dels deu partits que el Barça jugarà fins a l'aturada de les competicions per Nadal

La lliga torna avui al Camp Nou plena d'al·licients. Els socis i aficionats culers no veuen l'equip en directe a l'estadi des del 29 d'octubre, quan un gol de Rafinha va derrotar el Granada. Des de llavors, el Barça ha perdut a Manchester contra el City en la Champions, ha guanyat el Sevilla al Sánchez Pizjuán i ha tingut un munt de jugadors repartits pel món amb les seves seleccions. Hi ha gana, doncs, de futbol, i a més, Luis Enrique ja ha recuperat peces clau per a l'equip com Gerard Piqué i Jordi Alba en una línia, la defensa, molt castigada per les lesions.

El d'avui és el primer dels deu partits que el Barça jugarà fins a l'aturada de les competicions per Nadal. Seran cinc partits de lliga, dos partits de la Champions, dos més de copa i un amistós a Qatar, contra l'Al-Ahli de l'Aràbia Saudita. Un camí molt atapeït que el Barça hauria de començar sumant els tres punts contra el Màlaga. Una victòria que els podria donar el lideratge de la lliga si el derbi madrileny que es jugarà al Vicente Calderón acaba amb el triomf de l'Atlético.

Luis Enrique va confirmar ahir que Paco Alcácer serà el substitut de Luis Suárez, que està sancionat, en l'equip titular, va dir que no es refia del Màlaga i no va escatimar elogis cap a Messi, que, tot i els partits que ha jugat amb l'Argentina aquests dies, tornarà a liderar l'equip sobre la gespa del Camp Nou. El possible assalt al primer lloc de la lliga no s'ha de menystenir.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)