Editorial

L'EDITORIAL

Messi nega el que és evident que existeix

El que seria realment estrany és que el Barça, o qualsevol altre equip, no trobés a faltar el millor jugador del planeta

L'endemà de marcar els dos gols que van donar la victòria al Barça al Celtic Park, Leo Messi va negar el que és tota una evidència, que el Barça nota, i molt, quan ell no juga. És el que s'anomena Messidependència, i que no es pot negar que existeix, digui el que digui el millor jugador del món. Ho vam comprovar el cap de setmana passat en el partit de lliga contra el Màlaga en què, sense ell, el Barça va ser incapaç de guanyar l'equip andalús. I ho vam tornar a comprovar a Glasgow, amb una nova actuació determinant de l'astre argentí.

De fet, el que seria realment estrany és que el Barça, o qualsevol altre equip del món, no trobés a faltar el millor jugador del planeta quan no pot jugar. Però una cosa és trobar-lo a faltar i l'altra que sembli que sense ell no hi ha recursos per tirar endavant els partits. I el Barça té prou i bons jugadors perquè no es noti tant l'absència de Messi en les comptades ocasions en què es produeix. És cert que també falta Iniesta, un altre home clau d'aquest Barça, però la resta de jugadors, especialment Neymar, haurien d'assumir més galons quan no hi és Messi.

Enllestida la primera fase de la Champions, el Barça afronta el repte d'Anoeta. Messi va admetre ahir la necessitat que té el Barça de guanyar al camp de la Real Sociedad per evitar servir la lliga en safata al Real Madrid. A Anoeta, però, hi haurà l'argentí.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)