Editorial

L'EDITORIAL

El més normal hauria estat perdre

I el problema no és només d'Anoeta. El Barça ha estat massa cops perdut aquesta temporada. I ahir Messi era al camp

Doncs aquest cop, tampoc. El Barça continua sense guanyar la Real Sociedad a Anoeta i ahir es va emportar un punt en un partit en què el més normal hauria estat perdre, vist com van anar les coses. Un gol de Messi, en una de les poques accions en què l'argentí i Neymar es van trobar al terreny de joc va evitar la derrota de l'equip de Luis Enrique. Aquest empat fa que el Barça rebi dissabte el Real Madrid en el clàssic amb sis punts menys que el seu etern rival.

Luis Enrique deia en la prèvia del partit d'ahir que la història, el que havia passat en els anteriors partits que el Barça havia jugat i no havia guanyat a Anoeta no tenia importància de cara al que podia passar. Doncs el partit d'ahir va ser com una mena de continuació dels de les últimes temporades. Un Barça irrecognoscible, sense esma, sense ànima, sense joc, fluix en defensa, perdut al mig de camp i amb el trident absolutament orfe de tot. Va ser com una mena de miracle que s'arribés 0-0 al descans i ni el gol de Messi, que va acabar valent un punt, no va servir per aixecar els ànims dels culers. Tothom tenia clar que el Barça no havia fet mèrits ni per emportar-se un punt d'Anoeta. I tothom també té molt clar que l'equip ha de canviar molt, i en moltes facetes, si vol aspirar a guanyar la tercera lliga seguida. I el problema no és només d'Anoeta. El Barça ha estat massa cops perdut aquesta temporada. I ahir Messi era al camp.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)