Editorial

L'EDITORIAL

Destí final, l'estadi del Mil·lenni

Els aficionats del Barça ja pateixen perquè estan segurs que els tocarà l'equip més complicat possible dels que entren en el sorteig

Avui és dia de sorteig en la Champions i com cada dia que hi ha sorteig en la màxima competició europea de clubs de futbol, els aficionats del Barça pateixen perquè estan segurs que els tocarà l'equip més complicat possible i que, per la mateixa regla de tres, al Real Madrid li tocarà el més fàcil. Avui sortirem de dubtes, però el que és clar és que entre els segons de grup que poden quedar emparellats amb el Barça n'hi ha dos, el Bayern de Munic i el PSG, que estan en el grup de favorits per arribar a la final que aquest any es jugarà a Cardiff. Els altres tres possibles rivals, el Porto, el benfica i el Bayer Leverkusen, estarien força per sota dels bavaresos i els parisencs.

El Real Madrid, en canvi, tot i ser segon de grup, només té un dels grans com a possible rival, la Juventus. Sense menystenir l'Arsenal, el Leicester, el Nàpols i el Mònaco, els altres possibles rivals dels blancs, no estan al nivell del Bayern ni del PSG.

Avui sortirem de dubtes i quedarà fixada la primera part del camí cap a l'estadi del Mil·lenni de la capital gal·lesa. Al capdavall, si vols ser campió, has de guanyar tots els equips que la sort et posa al davant, i el Barça ja té un bon historial d'haver guanyat la Champions amb uns recorreguts molt durs. A més, els vuitens de final no es comencen a jugar fins al mes de febrer i l'estat de forma dels equips pot variar molt respecte al que han tingut fins ara.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)