Editorial

L'EDITORIAL

El bon moment de l'handbol a Catalunya

El planter del Barça nodreix el primer equip i el Granollers és una fàbrica de jugadors per al primer equip i per a altres lligues

La superioritat del Barça en les competicions estatals d'handbol, que va quedar reflectida ahir en la final de la copa Asobal, no ha de tapar un altre fet que és remarcable. L'handbol català passa probablement en l'àmbit esportiu el millor moment de la seva història. El Granollers, amb un pressupost molt modest, no només manté el prestigi de la seva marca en les competicions espanyoles, sinó que també ho fa a Europa. La temporada passada es va plantar en la final a quatre de la copa EHF i aquest curs aspira a tornar a repetir aquella gesta amb un equip que cada any perd les seves figures.

Per això el partit internacional que la selecció absoluta jugarà dijous contra Qatar a Granollers és una magnífica oportunitat perquè els jugadors demostrin la seva vàlua. No s'ha de passar per alt que en el gran Barça hi tenen cabuda jugadors formats al planter com ara Tomàs, Viran, Gonzalo, Ariño, Saubich i Rivera i en el Granollers actual hi ha jugadors que demanen pas. Parlem de Figueras, Marc Cañellas i Arnau Garcia –tots tres convocats per al partit contra Qatar–. Tampoc es pot obviar que el seleccionador espanyol és un altre català, Jordi Ribera, i que Qatar també té accent del país amb Valero Rivera, entrenador forjat al FC Barcelona. I més enllà del Barça i el Granollers, altres grans figures triomfen fora del país com és el cas de Joan Cañellas, Antonio García i Ferran, entre d'altres.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)