Editorial

L'EDITORIAL

Crits i pancartes denunciables

El Barça no pot permetre que a la grada d'animació que va crear el mateix club s'exposin pancartes ofensives

La grada d'animació creada per la junta del FC Barcelona ja va néixer amb polèmica, però només el temps donarà la raó als que la criticaven com a nou germen de la violència que ja va ser expulsada una vegada del Camp Nou, als que la van aplaudir des del primer dia o als que, simplement, se la miraven amb recel o amb optimisme. Molts diran que en les nostres paraules poden pagar justos per pecadors, però hi ha coses que han de quedar clares des del minut 1, línies que no es poden creuar i actituds que han de ser no només criticades, sinó reprimides per evitar que la imatge d'un club, en aquest cas el Barça, quedi per terra per culpa de quatre impresentables, per no dir una paraula més gruixuda.

Des d'aquí vam criticar les pancartes indecents que es van veure al camp de l'Espanyol la temporada passada en referència a Piqué i al Barça i el mateix fem amb els suposats seguidors culers que van fer el mateix des de la grada d'animació. I aquest és el problema. Si des del primer dia ja hi havia suspicàcies respecte als seguidors que es colarien en aquest espai, el control hauria d'haver estat molt més estricte. La batalla contra els crits ofensius és molt difícil de dur a terme –hi ha capsigranys a tot arreu–, però que es veiessin pancartes d'odi pur contra l'etern rival és imperdonable. Si això no se soluciona, la grada d'animació serà un error més de l'actual junta directiva blaugrana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)