Editorial

L'EDITORIAL

I després del derbi, toca demanar perdó

Totes les disculpes, les de Bartomeu i les de Quique, anaven destinades al mateix receptor: els aficionats de l'Espanyol

El president del Barça, Josep Maria Bartomeu, i l'entrenador de l'Espanyol, Quique Sánchez Flores, han demanat disculpes, un dimarts i l'altre dimecres, per dos fets que es van produir diumenge passat en el derbi jugat al Camp Nou. “Ho lamentem molt i demanem perdó als que s'hagin pogut sentir ofesos”, va dir Bartomeu. “Mil perdons si he ofès la sensibilitat dels nostres”, va dir Sánchez Flores. Bartomeu demanava disculpes pels crits, càntics i pancartes contra l'Espanyol que es van fer des de la grada d'animació. Quique ho feia per haver elogiat a Messi i haver dit que li havia demanat la smarreta.

Totes les disculpes anaven destinades al mateix receptor: els aficionats de l'Espanyol. Un les demanava per les malifetes d'alguns dels seus aficionats. L'altre, per haver parlat bé d'un rival. Una cosa dolenta, una cosa bona. En teoria.

Ja sabem que la rivalitat entre el Barça i l'Espanyol –o entre el Barça i el Madrid, o el Betis i el Sevilla– és la que és, però és molt greu que un entrenador hagi de demanar perdó per demostrar el seu esperit esportiu, un valor que tots ens posem a la boca quan ens convé. Quique Sánchez es podria haver estalviat la referència a Messi. Ningú li va plantejar directament, però va ser sincer, i ingenu, i va dir que el que pensava en aquell moment i ha acabat demanant perdó. Igual que ho ha fet el president d'un club que té alguns aficionats indesitjables. Ens estem tornant bojos?

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)