Editorial

L'EDITORIAL

I Xavi Pascual continua sumant èxits

Pascual ha rejovenit l'equip aquesta temporada, i per tornar a regnar a Europa caldrà encara fer molta feina

Trenta-cinc títols conquerits en quasi vuit anys i una ratxa en marxa de 140 partits guanyats de manera consecutiva en competicions estatals. Aquestes són les xifres amb què l'entrenador del Barça d'handbol, Xavi Pascual, tanca l'any 2016. Un registre que no està gens malament per a un entrenador que va arribar al càrrec de manera provisional, el febrer del 2009, quan el club va destituir Manolo Cadenas. Pascual, que era l'ajudant de Cadenas, va assumir el càrrec i, un mes després, a Granollers, el Barça guanyava la copa derrotant el Ciudad Real i el tècnic barceloní encetava el seu palmarès.

Des de llavors, el Barça i Pascual han guanyat 34 títols més, dos com a mínim en totes les competicions en què ha participat. Els 70 títols que va guanyar Valero Rivera –un altre entrenador que va arribar al càrrec de manera provisional–, queden encara lluny, però l'esforç, la dedicació i la joventut de Pascual fan pensar que té molt de camí per recórrer. En les competicions Asobal el Barça no té rival –sis lligues consecutives–, però el gran repte és a Europa, en la Champions, en la qual hi ha equips amb més potencial que el Barça. Pascual ha rejovenit l'equip aquesta temporada i encara que tot fa pensar que no tindrà problemes per renovar els títols d'àmbit estatal, per tornar a regnar a Europa caldrà fer molta feina per conjuntar un equip en què es manté una robusta vella guàrdia i una colla de joves molt prometedors.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)