Editorial

L'EDITORIAL

Un any amb grans desafiaments

La junta de Josep Maria Bartomeu haurà de prendre decisions d'un gran impacte econòmic, social i esportiu

El 2017 serà un any d'una complexitat enorme per al FC Barcelona, no només en l'àmbit esportiu, en què té una situació complicada en la lliga de futbol, sinó també en l'institucional. La junta que lidera Josep Maria Bartomeu haurà de prendre decisions d'un gran impacte econòmic, social i esportiu. Tothom dona per fet que Leo Messi acabarà renovant, però l'argentí ha fet mèrits per ser el jugador més ben pagat del món, i la magnitud de salaris que està pagant el Barça fa que la negociació no sigui fàcil. I després de Messi, o al mateix temps, s'ha de negociar amb el capità, Andrés Iniesta, un jugador que s'ha de retirar al Barça tant sí com no i que probablement encara és el millor migcampista del món. Quadrar els números, doncs, serà tot un desafiament.

La junta, a més, té pendent començar un dels seus projectes més ambiciosos i publicitats, l'Espai Barca. La data inicialment escollida per posar-ne la primera pedra és el juny vinent, i qualsevol endarreriment jugarà contra el president. Bartomeu també necessita que la presència als jutjats del Barça sigui menor o que els advocats del club guanyin algun cas i el següent que hi ha sobre la taula, el cas Neymar 2, fruit d'una querella presentada per l'empresa DIS. I, finalment, l'enfrontament als tribunals amb Joan Laporta s'hauria de resoldre sense ferides incurables i sense vencedors ni vençuts per assolir la pau social a l'entorn del club.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)