Editorial

L'EDITORIAL

Recordant els Jocs, Wembley i molts fets més

El Joventut, el Reus, Poblet, Spitz, Emil Zatopek, Chamberlain, entre d'altres, també mereixeran el nostre record aquest 2017

El 2017 és un any postolímpic per als esports d'estiu i un any preolímpic per als d'hivern. I, com cada any, estarà ple de grans esdeveniments esportius que faran gaudir de valent els aficionats en totes de les disciplines esportives. L'any 2017 també serà, però, un any en el qual podrem disfrutar recordant esdeveniments passats que van viure diverses generacions i que celebraran aniversaris rodons. Els principals, dos fets que van passar fa 25 anys i que van marcar molts ciutadans de Catalunya: la primera copa d'Europa de futbol que va guanyar el FC Barcelona i els Jocs Olímpics d'estiu que es van celebrar a la ciutat de Barcelona i a diverses ciutats arreu de Catalunya que van ser subseus olímpiques.

Van ser dues fites que estaran marcades sempre amb lletres majúscules en la història de l'esport català. I durant el 2017 les podrem recordar abastament.

També podrem recordar, o redescobrir, altres fets de la història de l'esport que van passar fa deu, vint, vint-i-cinc, cinquanta, seixanta o setanta-cinc anys. Fets que els bons aficionats a l'esport, tinguin l'edat que tinguin, haurien de conèixer per, d'alguna manera, honorar els esportistes i els clubs que han fet gran l'esport en general i l'esport català en concret al llarg de la història. El Joventut, el Reus Deportiu, Miquel Poblet, Mark Spitz, Emil Zatopek, Wilt Chamberlain, entre d'altres, també mereixeran el nostre record durant aquest 2017.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)