Editorial

L'EDITORIAL

I Messi salva un punt amb un altre golàs

En condicions normals, aquest gol hauria d'haver donat la victòria al Barça, ja que abans havia fet prou mèrits

El Barça va empatar anit al camp del Vila-real un partit que va merèixer guanyar de totes passades i la lliga s'allunya una mica més. El Real Madrid supera el Barça de cinc punts i té pendent jugar el partit contra el València que es va ajornar pel mundial de clubs. Podrien ser vuit, doncs, els punts d'avantatge dels blancs després de disset jornades de lliga.

Un altre golàs de falta de Messi quan el partit s'acabava va salvar un punt per al Barça. En condicions normals, aquest gol hauria d'haver donat la victòria als blaugrana, ja que abans havia tingut prou ocasions per haver marcat, rematada al pal inclosa, i l'àrbitre li havia tornat a escatimar un penal, com a mínim. Ahir el Barça va sortir a guanyar des del primer minut, va controlar el seu rival i va pagar molt cara una errada en la circulació de la pilota que va propiciar, al contraatac, el gol del seu rival. Ahir no hi va haver concessions com a Bilbao, però novament es va haver d'anar a remolc. I Messi va salvar un punt.

Luis Enrique va dir abans d'anar cap a Vila-real que encara hi hauria marge per retenir el títol de lliga si no es guanyava els groguets. Matemàticament és veritat, evidentment, i només cal recordar la davallada que va patir el Barça la temporada passada. Si parlem de futbol, ja és una altra història. El Real Madrid no afluixa i continua rebent cops de mà. En aquest sentit, l'any 2017 ha començat igual que va acabar el 2016.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)