Editorial

L'EDITORIAL

Els jugadors del Barça no van a la festa

Ara bé, des del punt de vista de les necessitats immediates de l'equip la resposta hauria de ser que no hi havien d'anar

Els jugadors del Barça haurien d'haver anat a la gala de la FIFA que es va fer ahir a Zuric i que va entregar els premis als millors del 2016? Des del punt de vista de la imatge del club, dels seus jugadors i de les bones relacions que l'entitat hauria de mantenir amb tots els organismes del món del futbol, la resposta hauria de ser que sí. Ara bé, des del punt de vista de les necessitats immediates de l'equip i del seu futur en les competicions, la resposta hauria de ser que no.

El partit de tornada de la copa contra l'Athletic és demà, i el Barça no es pot permetre el luxe de quedar fora de la copa en al gener, sobretot tenint present com està anant la lliga. Tota la concentració i tots els esforços han d'estar destinats a superar l'equip basc –més encara tenint present el que va passar en l'anada–. També és veritat que el Barça no va decidir no anar a Zuric fins ahir mateix, després de l'ensopegada a Vila-real, però s'haurien hagut de conjurar per aconseguir la remuntada en la copa fos quin fos el resultat de diumenge.

La FIFA no es va agafar bé l'absència dels culers –quatre formaven part de l'equip de l'any i Messi era candidat al primer The Best–, però cal imaginar que entendrà que un club avantposi la competició a les fetes. El Real Madrid va fer el mateix el 2012 i és evident que les seves relacions amb la FIFA no van anar a pitjor. Tot el contrari. A més, que Messi no guanyaria el premi The Best ja ho sabia tothom. Si hagués estat el cas, tot hauria estat diferent.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)