Editorial

L'EDITORIAL

Messi és, simplement, el millor

Els premis individuals els poden donar a qui vulguin, que Messi ja demostra partit rere partit qui és el millor jugador del món

No hi cap culer que dubti que Messi és el millor jugador del món. I des d'ahir ho creuen una mica més. Un golàs de falta de l'argentí, el tercer en els tres últims partits que ha jugat el Barça, va classificar els blaugrana per a la següent eliminatòria del torneig del KO. Els premis individuals els poden donar a qui vulguin, que Messi ja demostra partit rere partit qui és el millor del món amb una pilota als peus.

Ahir el Barça va ser molt superior a l'Athletic sense haver de fer un gran partit. Va manar sempre i no va tenir problemes a la zona de defensa, excepte en el gol que va encaixar, en la badada habitual de cada partit.

Però és que ahir, a a més del golàs de Messi, els seus dos companys a la davantera blaugrana van tornar a marcar. Suárez va inaugurar el marcador amb una rematada marca de la casa i Neymar va trencar la sequera transformant un penal que li havien fet a ell mateix. I és que quan el trident marca tot és més fàcil.

El Barça va salvar ahir la primera final de la temporada en ple mes de gener i continua viu en les tres competicions –en la lliga, amb moltes complicacions, però ben viu– i encara aspira a tot. Caldrà, això sí, recuperar aquell to de les dues temporades anteriors. El gran avantatge del Barça és que té un home que no es cansa mai de jugar, que pot semblar que no hi és, però que sempre és allà i que quan l'equip el necessita, ell no falla: Leo Messi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)