Editorial

Degradat per desobedient

Les comandes de Trankimazin a les oficines del club es duen fer a pes

A Pere Gratacòs, el cap de turc de l'embolic institucional al voltant de la renovació de Messi, segurament ja li sembla bé no viatjar més a Madrid per assistir als sortejos de la copa del Rei, una trobada entre personatges de tercera a sisena fila que poca gent es mira per televisió i encara menys segueix per la ràdio.

El van degradar, textualment, “per haver expressat públicament una opinió personal que no coincideix amb la de l'entitat”. Però ell s'havia limitat a dir que Messi no seria tan bo si no tingués al seu costat Neymar, Luis Suárez, Iniesta i Piqué, i que sense la participació de tot l'equip no jugarien demà els quarts de final de la copa. Vaja, el que el mateix Messi diu cada cop que pot... o vol.

Messi seria igual de bo jugant al Castelldefels, amb tots els respectes, que jugant al Barça? Si jugués amb Korneiev, Escaich i Romerito hauria guanyat les mateixes Pilotes d'Or? És evident que no. Però ni el president Bartomeu ni el portaveu del club ho han volgut aclarir públicament i han tingut oportunitats de fer-ho.

Finalment, hem pogut esbrinar que la degradació va ser per desobedient. L'havien avisat que no parlés sobre Messi, tenint en compte el terrabastall generat per Òscar Grau en introduir el sentit comú com a variable de la renovació del millor jugador de futbol de la història. Gratacòs, de fet, va rebutjar la pregunta sobre aquest tema i es va limitar a lloar el treball en equip. Però ni així. Fulminat.

En qualsevol cas, ara que se'n saben els motius, tot plegat encara té menys sentit. Al final, la sensació que tenim és que les comandes de Trankimazin a les oficines del club es deuen fer a pes. Encara més quan gairebé cada dia es publiquen a Anglaterra totes les floretes del City per fitxar-lo.

És evident que quan surten quatre persones a dir que no hi ha nervis, marrameu. I que Messi calli, doble marrameu. Cal que algú trenqui algun ou de seguida perquè acabi sortint la truita. És urgent.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)