Editorial

L'EDITORIAL

Només un dels favorits encara està en joc

I Espanya, absent a Rio, trenca una ratxa de tres semifinals consecutives en els campionats del món des de l'any 2011

Quan va acabar la primera fase del campionat del món d'handbol que es juga a França, tothom pensava que els quatre equips que havien acabat primers en el seu grup, França, Alemanya, Espanya i Dinamarca jugarien les semifinals i es disputarien les medalles. Tot era teoria, feta en base al que s'havia vist en la primera fase del campionat. A l'hora de la veritat, després que ahir es juguessin els partits dels quarts de final, l'única de les quatre teòriques favorites que continua en la competició és l'amfitriona: França. Alemanya i Dinamarca van quedar fora en els vuitens de final, i ahir va ser el torn de la selecció espanyola, en els quarts.

Aquesta és la grandesa de l'esport, diuen, que el favoritisme no es guanya amb la història ni amb exhibicions en les primeres fases, sinó quan es posen en joc les garrofes.

Dels quatre semifinalistes, França i Noruega van ser primera i segona en el grup A; Eslovènia, segona en el grup d'Espanya, i Croàcia, segona en el grup d'Alemanya. França continua sent la favorita i ara se les haurà amb Eslovènia. Croàcia i Noruega lluitaran per l'altra plaça en la final. França és l'única que ja va estar en les semifinals en l'últim mundial i també en els Jocs de Rio. Croàcia i Noruega, repeteixen de l'últim europeu. I Espanya, absent a Rio, trenca una ratxa de tres semifinals consecutives en els campionats del món des de l'any 2011.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)