Editorial

L'EDITORIAL

L'Atlético, alta exigència i molt desgast

A més, l'enfrontament arriba just abans de la represa de la Champions per al Barça, a París contra el PSG

El Barça haurà de superar l'Atlético de Madrid si vol jugar la seva tercera final de copa consecutiva. L'equip de Diego Simeone, dels tres que li podien tocar al Barça en el sorteig d'ahir –Atlético, Celta i Alavés–, era el més incòmode. És cert que l'equip blaugrana no ha obtingut bons resultats aquesta temporada contra cap d'aquests tres equips: ha perdut al Camp Nou contra l'Alavés (1-2) –el mes de setembre– i al camp del Celta (4-3) –el mes d'octubre– i ha empatat contra l'Atlético al Camp Nou (1-1) –el mes de setembre– en la lliga, però jugar contra l'Atlético de Madrid de Simeone sempre és dur. Molt dur.

Només cal recordar els últims duels en la Champions –favorables a l'Atlético– i la copa –favorable al Barça–, i els intensos duels en la lliga des que el tècnic argentí va arribar al Calderón. Són partits amb una alta intensitat futbolística i física, amb el desgast, tant físic com mental, que això suposa. A més, l'enfrontament arriba just abans de la represa de la Champions per al Barça, a París contra el PSG –l'Atlético no reprèn la competició europea fins una setmana després.

El Barça, doncs, haurà de posar els cinc sentits en aquesta eliminatòria si vol jugar la tercera final de copa seguida, la setena en els últims nou anys i aspirar a guanyar la competició del KO per cinquena vegada en els últims nou anys. Un compromís complicat, però a l'abast de la millor versió del Barça.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)