Editorial

L'EDITORIAL

La tennista amb més títols de Grand Slam

Serena es va endur el seu primer títol de Grand Slam el 1999 amb només 18 anys i completa gairebé dues dècades en l'elit del tennis

Serena Williams es va convertir ahir, als 35 anys, amb el seu triomf previsible contra la seva combativa germana Venus en la final de l'obert d'Austràlia, en la tennista més grandiloqüent de tots els temps conquerint el seu 23è títol de Grand Slam i desempatant amb la mítica alemanya Steffi Graf. La petita de les germanes Williams va iniciar el seu periple professional amb catorze anys el 1991, i ha sabut mantenir-se en l'elit des que s'hi va endinsar. Precoç, es va endur el seu primer títol de Grand Slam el 1999 en l'obert dels Estats Units quan tenia només divuit anys, i completa gairebé dues dècades en l'elit del tennis mundial. El seu setè títol a Melbourne arrodoneix una col·lecció fabulosa en què també hi figuren tres corones de Roland Garros, escenari on va perdre la darrera final amb claredat contra la catalana Garbiñe Muguruza; set títols de Wimbledon, i sis més en l'obert dels Estats Units, a banda d'un grapat de títols de dobles (14) de la màxima graduació formant tàndem amb la seva germana. A pesar d'un període final de carrera condicionat sovint per les molèsties físiques fruit de l'exigència del circuit i perquè l'edat no perdona, Serena ha donat una lliçó de professionalitat i de voracitat a pesar d'haver-ho guanyat tot. A més, torna a governar la WTA després d'haver cedit el número 1 la temporada passada ara fa tot just un any quan va perdre la final de Melbourne contra l'alemanya Angelique Kerber.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)