Editorial

L'EDITORIAL

La copa de bàsquet té color blanc

El Barça arriba a la copa massacrat per les lesions i tocat anímicament pels mals resultats i un joc pobre

Una de les competicions esportives per equips més atractives del calendari estatal és, sense dubte, la copa de bàsquet. El format de final a vuit amb els equips concentrats en una mateixa seu, en aquest cas en una de les capitals del bàsquet europeu –Vitòria–, fa que el torneig es visqui amb una atenció especial, no només per les aficions dels vuit equips, sinó per tots els amants del bàsquet en particular i de l'esport en general. En l'àmbit esportiu, com en els últims anys, el favorit és només un, el Real Madrid. Els blancs s'han imposat en quatre de les últimes cinc edicions –les últimes tres seguides–i a les ordres de Pablo Laso són un equip amb un ventall de recursos molt superior al de tots els seus rivals. Però a un partit, com diuen també tots els experts, pot passar qualsevol cosa.

El Barça Lassa, amb tot, no es pot agafar ni tan sols al factor del partit únic com a escenari per guanyar qualsevol rival. L'equip arriba a Vitòria massacrat per les lesions i tocat anímicament pels mals resultats i un joc pobre, fets que l'han convertit en un equip mediocre fins i tot al Palau. En aquest escenari, arribar a la final ja seria tota una fita. L'última baixa, la de Juan Carlos Navarro, deixa el joc exterior de l'equip de Bartzokas sota mínims. A banda del Madrid, equips com l'Unicaja –el primer rival dels blaugrana–, el València i el Baskonia semblen més preparats que el Barça per arribar a la final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)