Editorial

L'EDITORIAL

La copa més igualada dels últims anys

Quatre dels partits jugats es van haver de decidir en una pròrroga i tres es van acabar amb tanda de penals, incloses les semifinals

La copa d'hoquei sobre patins més igualada dels últims anys, qualitat que és d'agrair, es va decidir ahir amb el triomf merescut del Barça Lassa en una final esplèndida contra el Reus jugada a Alcobendas. Va ser el colofó a un model plenament consolidat de final a vuit que s'havia iniciat precisament a la localitat madrilenya el 1999. Els quatre caps de sèrie van jugar les semifinals complint els pronòstics, però es van haver d'esforçar al màxim en els quarts, sobretot el Vic, que va necessitar els penals contra el Moritz Vendrell, i el Reus, que va recórrer al gol d'or davant de l'amfitrió (7-6) en un dels partits més vistosos del campionat.

Quatre dels enfrontaments jugats es van haver de decidir en una pròrroga i tres es van acabar amb tanda de penals, incloses les dues semifinals. El joc ofensiu també ha reforçat l'espectacle, amb 51 gols en set partits, més de set de mitjana. Hi havia recança sobre la presència de públic tenint en compte que Catalunya és el focus principal i majoritari d'aquest esport. El precedent del 1999, amb una final Vic-Igualada sense gaire públic tret dels seguidors desplaçats dels dos equips, no convidava a l'optimisme. El cert és que el pavelló Amaya Valdemoro ha presentat molt bones entrades, tret de la primera jornada de dijous, un dèficit habitual fins i tot quan es juga a casa nostra. L'altre gran actiu ha estat poder veure tots els partits per la televisió.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)