Editorial

L'EDITORIAL

El CN Sabadell i el CN Mataró fan història

Enguany, només un podrà repetir títol europeu, perquè tots dos lluitaran per ser campions d'Europa

El waterpolo català femení continua fent història. L'Astralpool CN Sabadell i La Sirena CN Mataró jugaran la final a quatre de la màxima competició europea femenina, l'Eurolliga. Les vallesanes i les maresmenques van aconseguir dissabte la classificació en imposar-se en els partits de tornada dels quarts de final que van jugar a les seves piscines. Només el waterpolo italià, en tres ocasions, havia aconseguit situar dos equips entre els quatre millors d'Europa des que la màxima competició femenina es disputa amb aquests sistema de competició. Ara també ho ha aconseguit el waterpolo català.

Per al Sabadell, lluitar per ser campió d'Europa era quasi una obligació. És l'actual campió, té quatre títols i jugarà la final a quatre per cinquena temporada seguida. Per al Mataró, en canvi, és una fita més en la progressió feta els darrers anys. El Mataró no podrà defensar el títol de la copa LEN –la segona competició europea– que va guanyar l'any passat, però estar en la final a quatre és estar entre els quatre millors del Vell Continent. El Sabadell, el Kirixi i l'Olympiacòs es trobaran per tercer any seguit en la final a quatre. Qui no podrà repetir és l'UVSE Budapest –subcampió el 2015, quart el 2014–, que va ser l'equip al qual va eliminar el Mataró. El 2016, el Sabadell i el Mataró van guanyar sengles títols europeus. Enguany, només un podrà repetir, perquè tots dos lluitaran per ser campions d'Europa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)