Editorial

L'EDITORIAL

Messi i Iniesta tenen la paella pel mànec

Messi ha estat i és el millor futbolista de la història i ha de cobrar en consonància amb això, és a dir més que Cristiano i Neymar

Per al Barça, les renovacions de Messi i Iniesta suposen tot un desafiament. Els jugadors són els que, en realitat, tenen la paella pel mànec. Tot el barcelonisme, començant pel president i acabant pel seguidor més crític, consideren unànimement Messi el millor jugador de futbol de la història. Haurà de ser pagat, doncs, en consonància amb això, probablement el contracte més alt que hagi fet mai el Barça a un futbolista. S'ho mereix. Ha de cobrar més que Cristiano i Neymar. Això vol dir, però, que la xifra ja astronòmica que gasta el Barça en fitxes de jugadors s'incrementarà substancialment. A banda de la continuïtat obligada de Messi –si marxés per la raó que fos el president ho hauria de fer el mateix dia–també tenim sobre la taula la d'Iniesta. No és un jugador tan superlatiu com l'argentí, però és estimat amb la mateixa mesura. No renovar-lo seria un error incomprensible. Serà l'últim gran contracte del manxec i és lògic que aquest intenti aconseguir les millors condicions econòmiques possibles. I després caldrà negociar també amb Ter Stegen, que ja té l'estatuts de figura mundial. Els errors, amb tot, que ha comès el Barça els últims anys en la direcció esportiva no han estat les renovacions, sinó les incorporacions. Poca gent rondinarà pels milions que es paguin a Messi, però sí que molts es queixaran amb raó del rendiment de jugadors que no tenen el nivell suficient per jugar al Barça.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)