Editorial

L'EDITORIAL

Tres punts molt soferts amb Suárez de líder

El Barça, doncs, segueix la petja del Real Madrid, que ahir va rebre l'enèsim cop de mà arbitral en el partit contra l'Alavés

El Barça havia de guanyar a Granada per seguir viu en la lluita pel títol de lliga i ho va fer. L'1-4 final d'anit a Los Cármenes no diu el que va haver de patir l'equip de Luis Enrique per emportar-se els tres punts. Al Barça li va costar molt inaugurar el marcador i després de l'empat del Granada tampoc no li va ser gens fàcil tornar a avançar-se. En els minuts finals, sí que els blaugrana es van acabar imposant amb claredat a un equip que va acabar amb deu homes, trencat i que només anava amunt i avall.

Fins a arribar al desenllaç final, però, al Barça li va costar molt imposar el seu joc. Luis Enrique va fer canvis en l'onze titular, però no es va poder acabar de veure quina era la seva intenció per la lesió de Rafinha, que el va obligar a refer els plans. El va substituir Paco Alcácer, i el valencià va fer el que se li demana a un golejador: marcar. Va fer la diana que va tornar a posar en avantatge el Barça i que va obrir el camí de la victòria. El gran protagonista del partit, sense Messi, va ser Luis Suárez. Tot caràcter, l'uruguaià va inaugurar el marcador, es va barallar amb qui va fer falta i va fer una gran assistència a Alcácer en l'1-2.

El Barça, doncs, segueix la petja del Real Madrid, que ahir va rebre l'enèsim cop de mà arbitral en el partit contra l'Alavés. I aquesta setmana, dos partits més de lliga, amb la visita del Sevilla i el desplaçament a Màlaga abans d'afrontar el Juventus en la Champions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)