Editorial

L'EDITORIAL

Un cas que cal investigar fins al final

No s'hi val a mirar cap a una altra banda argumentant que ha passat en un partit de la segona B i que és un cas aïllat

Els organismes esportius, i els no esportius, han d'arribar fins on faci falta per aclarir tot el que va passar dissabte passat al Miniestadi en el partit de la segona divisió B entre el filial del Barça i l'Eldenc, el cuer del grup 3 de la segona divisió B. El 12-0 amb què va acabar el partit va igualar el rècord golejador històric de la categoria i si ja durant el matx –5-0 en 24 minuts– qui més qui menys veia alguna cosa que feia pudor de socarrim, amb el pas de les hores l'escàndol s'ha acabat confirmant: alguns jugadors de l'equip alacantí es van deixar golejar en una acció premeditada per guanyar diners en les apostes.

Totes les sospites les va confirmar ahir un dels jugadors, Cheikh Saad, que va acusar sense embuts quatre companys del frau. I tot plegat per guanyar diners en les apostes, uns 50.000 euros, segons fonts del mateix club. El president de la gestora de l'entitat va estendre les seves sospites a encara més jugadors i a més partits, fins a tres, dels que ha jugat el seu equip en les últimes jornades de la lliga.

Aquest cas ha de ser investigat a fons. No s'hi val a mirar cap a una altra banda argumentant que ha passat a segona B i que és un cas aïllat. Les apostes en el món del futbol per part dels mateixos protagonistes de la competició estan expressament prohibides per la reglamentació. I els precedents, tot i que fins ara no han estat mai demostrats, ens fan creure que, en cap cas, són fets aïllats.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)