Editorial

L'EDITORIAL

El contrast entre el Barça i Xavi Pascual

El tècnic de Gavà continua en la cursa pel títol de l'Eurolliga i en bona posició mentre que el seu exequip fa setmanes que va quedar KO

El Barça va tancar ahir la seva participació en l'Eurolliga de bàsquet amb una nova derrota, la divuitena en les trenta jornades de què ha constat aquesta primera edició de la nova gran competició europea de clubs, en què tots han jugat contra tots. Ahir el Barça podria haver guanyat a la pista d'un Fenerbahçe que es jugava les possibilitats que li quedaven de disputar els quarts de final amb avantatge de pista. L'equip d'Obradovic va acabar derrotant el Barça en la pròrroga, però l'avantatge de poder decidir l'accés a la final a quatre a la pista pròpia no serà per als turcs, sinó per al Panathinaikòs de Xavi Pascual.

El tècnic de Gavà continua, doncs, en la cursa pel títol de l'Eurolliga i en una bona posició, mentre que el seu exequip fa setmanes que va quedar KO. El PAO va sumar ahir la cinquena victòria lluny d'Atenes –per deu derrotes– que li era imprescindible per assegurar el quart lloc i tenir l'avantatge de pista.

El Barça, en canvi, va donar una imatge per sobre de la mitjana de la temporada, però va tornar a perdre. De fet, igual que ha fet en aquesta Eurolliga en tots els partits que ha jugat contra els quatre equips que tindran avantatge en el play-off. Un 0-8 que deixa clar el nivell que ha demostrat l'equip de Bartzokas en la competició. Un nivell i un joc tristos i decebedors –sent generosos–, justament la temporada en què l'Eurolliga es convertia en el gran aparador del bàsquet de clubs.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)