Editorial

L'EDITORIAL

La desfeta de París no va servir de lliçó

I el pitjor de tot és que ni París ni Torí van ser l'excepció de res, sinó la confirmació de l'erràtica trajectòria de l'equip

El 4-0 que el Barça va encaixar contra el PSG en l'anada dels vuitens de final va costar molt de pair. L'equip de Luis Enrique havia ofert una imatge lamentable i tot feia pensar que l'aventura europea s'havia acabat. El calendari capriciós va donar una oportunitat al Barça, perquè va poder jugar uns quants partits de lliga entre l'anada i la tornada i refer-se tant futbolísticament com moralment. I en la tornada al Camp Nou tots recordem què va passar: 6-1 i a quarts de final.

Semblava que el Barça hauria d'haver après la lliçó de París, però dimarts vam poder comprovar que res de res. Si tres dies abans havia pràcticament llançat la lliga a Màlaga, a Torí el Barça va tornar a rebre un clatellot monumental en la Champions. Aquest cop, 3-0. Ni aprendre de les errades ni res de res. I el pitjor de tot és que ni París ni Torí van ser l'excepció de res, sinó la confirmació de l'erràtica trajectòria de l'equip d'aquesta temporada, capaç de fer grans partits –pocs– i massa actuacions decebedores.

Ara, a més, la tornada amb la Juventus és dimecres. No hi haurà temps ni de pair la desfeta de Torí. I, enmig, la visita de la Real Sociedad al Camp Nou de dissabte, un partit que cal guanyar per seguir somiant en la lliga, però que fa més nosa que servei de cara al duel europeu amb la Juventus. Remuntada? Ja en parlarem. Primer el Barça i els aficionats hauran de passar el dol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)